06 02 08 07 05 03 04
horst Logo Wilde Ganzen nieuw miva venray MondiaalPlatformVenray Wereldpaviljoen BoekenSteunenMensen MarijnPoelsFilms coslimburg keramieke MondiaalPlatformVenlo icco NCDO angy MondiaalPlatformHorst

Interessante musea

Afrikamuseum Berg en dal,
Deze site is speciaal voor kinderen en misschien ook wel voor volwassenen. Je kunt hier Afrikaanse verhalen lezen over een zebra zonder strepen en nijlpaard met lange haren en verder vind je twee Afrikaanse spellen. Wil jij je kinderfeestje vieren op het Afrika Museum? Dat kan! Kijk voor meer informatie op de site bij 'Groepen'.
► Lees verder...

Wereldmuseum Rotterdam
In het Wereldmuseum kunnen de deelnemers op zoek door 'de Collectie', en reizen ze van Indonesië, Amerika naar Afrika. Zoek de goede voorwerpen en beantwoord de vragen. Als de opdracht vervuld is, krijgen ze een sticker op de speciale museumpagina. Kom dus snel naar het Wereldmuseum en ontdek hoe dichtbij ver kan zijn.
► Lees verder...

Tropenmuseum Junior voor jongeren,
Wil je weten hoe mensen in andere landen leven, wonen of werken? Wil je kennismaken met Afrikaanse dans of Indiase films? Ga je binnenkort op reis? Kijk op deze site wat het KIT jou te bieden heeft.
► Lees verder...