05 08 03 02 04 07 06
MondiaalPlatformVenray MarijnPoelsFilms angy BoekenSteunenMensen Wereldpaviljoen icco Logo Wilde Ganzen nieuw coslimburg keramieke miva horst MondiaalPlatformVenlo MondiaalPlatformHorst NCDO venray

Links

Eva Demaya
Eva Demaya zet  zich al ruim 6 jaar in voor goede gezondheidszorg in een achtergebleven gebied in Maliwi. Wij doen dat vanuit de gedachte dat iedereen recht heeft op een goede gezond heid.
► Lees verder...

Homeplus
Homeplus is een gezellige ontmoetingsplaats voor jongeren, waar je met je vrienden kunt afspreken.
► Lees verder...

Kennisnet,
Wist je dat....... Muizen kunnen zingen? Amerikaanse wetenschappers hebben ontdekt dat mannetjes zingen voor de vrouwtjes onder het paren. Dit doen ze met klanken die mensen niet kunnen horen. De enige andere zoogdieren waarvan we weten dat ze kunnen zingen zijn walvissen, vleermuizen en natuurlijk mensen.
► Lees verder...

Kids united,
Kinderen eerst! Dat is de slogan van Unicef. want Unicef zet kinderen op de eerste plaats. Kids United is de club voor kinderen die opkomen voor de rechten van kinderen wereldwijd
► Lees verder...

Kinderstem,
Kinderstem zegt waar 't op staat!
Kinderstem laat zoveel mogelijk van zich horen. Want Kinderstem zegt waar ’t op staat. Hier kunnen jullie meer lezen over actuele zaken.
► Lees verder...

Natuurkind,
a de natuur in met de kinderen. Dit is ontspannend, je beweegt en je komt weer in contact met de natuur. Ideeën en weetjes over de natuur kun je vinden op een weblog over een duurzame samenleving en leefstijl.
► Lees verder...

Move your world,
Move Your World organiseert projecten voor jongeren in Nederland. Op het gebied van ontwikkelingssamenwerking en duurzame ontwikkeling. Projecten die de realiteit van krottenwijken en aids laten zien. Maar ook de creativiteit en mogelijkheden in ontwikkelingslanden
► Lees verder...

Peter en Loes op reis,
Hoi, welkom op onze Zuid-Amerika site, nu kun je ons hier volgen tijdens onze reis door Ecuador, Peru, Bolivia en Chili! Hieronder kun je onze berichten lezen.
► Lees verder...OUD?

Samsam,
Wil je meer weten over andere landen?
► Lees verder...

Warchild,
Speciaal voor War Child heeft de rapper Ali B een rap gemaakt. Het nummer gaat over hoe het is om in een oorlogsgebied te moeten wonen en opgroeien. Deze rap is verwerkt in de hitsingle: 'Wat zou je doen'.
► Lees verder...

Wereldwinkels,
Wereldwinkels, een site speciaal voor jou! Als je meer wilt weten over Wereldwinkels en de mensen die in ‘arme’ landen wonen, zit je hier goed. Wat kan je hier vinden en doen?
► Lees verder...

Young Amnesty
Informatie voor kinderen van het basis onderwijs. Op de Kidspagina's vind je veel informatie over wat Amnesty International doet en wat jij kunt doen voor Amnesty.

► Lees verder...